Shembet një godinë banimi, të paktën 20 vi*tima dhe 32 të zhd*kur

Njëzet persona humbën jetën si pasojë e shembjes së një ndërtese banimi në ndërtim në qytetin George,

në bregdetin e Afrikës së Jugut, ndërsa 32 të tjerë janë ende të zhdukur.

Në total, 29 persona u nxorën të gjallë nga rrënojat.

Që nga aksidenti, shkaqet e të cilit ende nuk dihen, ekipet e kërkim-shpëtimit po punojnë pa u lodhur për të gjetur të mbijetuar nën rrënoja.