Si po e përjetojnë familjarët marrëdhënien Ilnisa-Meriton? Habit Kevin Agolli: Unë s’kam parë puthje mes të dyve

Gjatë një interviste, vëllai i Ilnisës i pyetur se si po e përjeton familja marrëdhënies e Ilnisës dhe Meritonit, ai shprehet se lidhja e tyre nuk ka ende asnjë etiketim, thjesht janë dy persona që pëlqejnë njëri-tjetrin dhe shijojnë momentin.

Advertisements

Ronaldo Sharka: “Si po e përjetojnë prindërit këtë situatën Ilnisa-Meriton kaq shumë të ekspozuar në mediat sociale”?

Advertisements

Kevin Agolli: “Situata është më komplekse sesa e thënë kaq thjesht. Aty kemi të bëjmë me një raport ku të dy po japin çiltërsinë dhe pozitivitetin njëri-tjetrit dhe në këtë mori ngjarjesh që kanë me njëri-tjetrin, mbeten për t’u zhvilluar. Nuk është se ne kemi një etiketim të marrëdhënies së tyre”.

Ronaldo Sharka: “Po, ama para disa ditësh ata dhanë puthjen e parë”.

Kevin Agolli: “E ke parë ti puthjen, se unë nuk e kam parë. Unë di që Meritoni ka puthur vetëm Merin, që e kam parë me pamje. Në çdo rast raporti i tyre ëshët që janë dy njerëz të rritur… Ilnisa kur dashuron jepet e tëra, por Ilnisa tani shijon momentin dhe pop e përjeton momentin. Ilnisa e ka kapur këtë moment dhe po e shijon”.