U prish dynjaja/ Flenë të tre në të njëjtin shtrat, motrat binjake ndajnë të njëjtin burrë, duam të ngelim shtatzënë të dyja

Kemi dëgjuar histori nga më të ndryshmet dhe më të pazakontat, por kjo që do lexoni më poshtë është një nga historitë më të cuditshme që keni lexuar ndonjëherë.Dashuria vjen në shumë forma, e për këtë arsye ne nuk do të gjykojmë binjaket identike, Anna dhe Lucy De Cinque, të cilat jetojnë me të fejuarin e tyre të përbashkët,

Por jo vetëm kaq, pasi 35-vjeçaret po përpiqen që të ngelin shtatzënë njëkohësisht. Binjaket kanë 11 vjet me Ben dhe flenë të gjithë në një shtrat të madh natën.Anna dhe Lucy nga Perth, Australi, ndajnë të gjitha momentet e tyre intime me të, e tani kanë zbuluar se po përpiqen që të kenë edhe fëmijë me të.

Deri më tani, asnjëra prej tyre nuk ka ngelur shtatzënë, por binjaket preferojnë që të mbeten të dyja njëherësh ose asnjëra.Sipas “The Sun”, 35-vjeçaret kanë bërë teste shtatzënie në të njëjtën kohë dhe përgjigja ishte për të dyja negative. Duke u filmuar për “Extreme Sisters të TLC”, Anna tha: “Ne kurrë nuk kemi bërë një test shtatzënie më parë.

Është vërtet magjike se si një shkop mund të konfirmojë se jeni shtatzënë”.“Ne jemi 35 vjeç. Ne kemi vendosur që duam fëmijë tani”, tha Anna. Ndërsa Lucy shtoi: “Ne duhet të kemi fëmijë në të njëjtën kohë”. Binjaket pranuan se ishin nervoze kur prisnin përgjigjen e testit, pasi njëra mund të ishte në pritje të ëmbël dhe tjetra jo.