U martua me plakushin për milionat e tij, kur ai ndërroi jetë vajza e re s’e deshi veten nga ajo që mësoi

Një rast nga i cili duhet të mësojnë të gjithë.

Një vajzë e re e cila jeton në Paris ka shk akt uar polemika për shkak se u martua me një 68-vjeçar vetëm për paratë e tij.

Sandrine u martua me një burrë 25 vjet më të madh se ajo, Marcel Amphouc, i cili jetonte i vetmuar larg nga kryeqyteti.

Marcel 68 vjeç, nuk ishte aspak një ly pës i pamb rojtur, veçse jetonte i i zo luar, por me një pas uri marr am e ndëse, që tani vlerësohet të jetë pak më shumë se një milion euro.

Kur Sandrine, një ag jente e pasurive të patundshme, iu afrua Marcel-it për herë të parë nuk ishte romantike, por nga interesi ekonomik, gruaja kërkoi për të blerë pronat që Marcel kishte pasur në Alpet zvicerane, me vlerë prej qindra mijëra euro, por ai refuzoi shitjen, shkruan meganews.al.

Për habinë e fqinjëve të saj, Sandrine u shfaq disa muaj më vonë si nusja e të vetmuarit.

Shumë dyshonin se ajo e donte të moshuarin vetëm për pasurinë, por ky i fundit duket se ishte i ve rbuar.

Një vit më vonë Marcel v diq në një a k s ident.

Dita e funeralit të tij, ku morën pjesë të gjithë fqinjët, ata thonë se e veja e tij filloi t’u tregojë të gjithëve se pronat ishin të sajat dhe u detyrua të braktiste çdo gjë që i përkiste burrit të saj.

Marcel ia la gjithë pasurinë e tij kushërirës dhe një shpërndarje fqinjëve, ndërsa testamenti me dorëshkrimin e tij përcaktonte se Sandrine nuk do të merrte asgjë.

Fund i bukur, apo jo?