Modelja shqiptare: Këtë Europian jam me Brazilin!

Për të diskutuar Europianin, në televizionet shqiptare, më së shumti ftohen politikanë, artistë, modele,

dhe rrallë ndonjë specialist futbolli apo ish-futbollist.

Dhe normalisht, nëse hap TV, dëgjon çmendurira.

Një modele e ftuar në RTSH, e pyetur se me kë është këtë Europian, pasi u mendua pak, tha se është me Brazilin.

Epo, suksese!