Vjerri i tha burrit tim se kunata, kunati dhe unë kishim kryer ma***dhënie te ara me misër më pas ndodhi gjëma

Në emisionin “Historia ime” në Tv Klan, ka qenë një grua e cila ka rrëfyer historinë e jetës së saj të dh mbshm e dhe peripecitë që ka kaluar gjatë martesës së parë.

Ajo nuk kishte një jetë të lumtur me burrin. Tentuan të jetonin në Greqi për një jetë të mirë, por ai e t rtur nte atë duke e çuar të jetonte në një kotec me pula në Greqi. Pasi u kthyen nga Greqia ajo filloi të kishte sërish probleme me vjehrrin.

Vjehrri e akuzoi nusen sikur po e trdhëtonte burrin me të vëllain dhe kjo ishte shumë e pa to lerueshme për të dhe vendosi të ndah ej.

Mirela Milori: Çfarë ndodhi pasi u kthyet nga Greqia?

Gruaja: Pasi u kthyem nga Greqia, burri tha që do blejmë një shtëpi, do lagohemi nga këtu. Lekë kishte mbledhur dhe donte që të largoheshim nga mali. E gjetëm një shtëpi në fshatin Vidhas e gjeti babai im, vajtëm e pamë, ishte 30 milion.

Vëllai tha jep sa të kesh, të tjerat t’i jap unë dhe më pas rregullohemi. Shkon i thotë të atit dhe ai i thotë jo, pa e parë unë s’ke për të zbritur poshtë dhe si përfundim nuk pranoi që ta blinim.

Mirela Milori: Kur vendose të ndaheshe?

Gruaja: Ika tek tokat me kun atën dhe kunatin tim për të prashitur misër. Burri ishte në Greqi, ndërsa vjehrri e kishte marrë në telefon dhe i thotë ka ikur nusja me kunaten dhe me kunatin aty tek misri, ky merr në telefon nga Greqia dhe më sh n, gjoja se unë shkoj me kunatin.

Shkoj në shtëpi dhe i them çfarë i ke thënë atij dhe vjeherri thotë atë që ke bërë ti. Çfarë bëra unë, unë isha tek tokat, mora dhe djalin që ishte i vogël së bashku me kunatin dhe kunatën, ai është djali jot, i thashë.

Aty u ngrit, kishte një shkop dhe po më gjuante, i thashë pse po më gju.an? Sepse ike me ata më tha, nuk të duhet të ikësh me ta, i thashë me kë të iki sepse ishte shumë larg. Aty vendos të largohem dhe kthehem tek njerëzit e mi. Vjehrri u gëzua shumë që u ndamë ne.