Sa herë që pi kafe shkojë në tualet menjeherë. Çfare mund të kem? Flet doktoresha Lida Shosha

Pyetje: Sa here qe pi kafe shkoje ne tualet menjehere. Cfare mund te kemë?

Pergjigje: Ne pergjithesi kafeina e cila kafeina eshte nje substance perberese e kafes eshte laksativ dhe ndihmon per te dalur jashte.

Sot ne bote pergatiten edhe klizma me kafe, pra ne vetvete kafeja ju ndihmon qe te dilni jashte. Ka paciente te cilet konsumojne 1-2 kafe, ka paciente te cilet konsumojne 6-7 kafe.

Konsumimi me teprice i kafes shkakton spazma, dhimbje fryerje barku dhe mund te jape diskomfort. 1 deri 2 kafe ne dite eshte e rekomandueshme.