Paundi bie në minimumin historik, ja çpo ndodh me euron dhe dollarin

Sot, më 9 maj 2024, në tregun valutor, dollari amerikan blihet me 93.3 lekë dhe shitet 94.3 lekë.

Euro sot blihet me 100.3 lekë, ndërsa në shitje me 101.3 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 116 lekë dhe shitet me 117.1 lekë.