“Burri i tha gruas të kryente marr*dhënie me babain për të provuar a bënte fëmijë”, rrëfimi tronditës i psikologes shqiptare

Psikologia Denata Toçe gjatë analizimit të rastit të Margaritës 13-vjeçare nga Librazhdi të premtuar për një 25-vjeçar ka treguar për emisionin investigativ të Italia 1 edhe një histori sho kue se nga realiteti shqiptar.

Ajo ka treguar për një vajze që e ka takuar 3 vjet me parë, e cila nuk mund të bënte fëmije me burrin, dhe ky i fundit, e lejoi të kryente marr ëdh ënie me babanë e tij, pra vajza me vjehrrin, për të kuptuar se kush e kishte pro blemin.

“Është një zgjedhje për familjen, e burrave që vendosin për familjen. Tre vjet më parë, takova një vajzë që ishte 20 vjeç dhe ajo ishte e martuar me një burrë që nuk mund të bënte fëmijë. Për të kuptuar nëse ai ishte problemi, nuk mund të shkonin tek një mjek, por vendosën që me babai i burrit, pra vjehrri, të bënte se ks me të, me vajzën”, tregon Denata Toçe.

“Pra burri në vend që të pranonte infer tilitetin e tij ka preferuar që gruaja e tij të bënte me babanë e tij”, thotë gazetari.

“Kjo është një gjë që ndodh në një shoqëri primitive, nuk është vetëm një gjë e izo luar në këto vende. Gruaja nuk mundet të ketë të njëjtat të drejta si një burrë”, thotë Denada më tej.