Babai i 4 fëmijëve e tregon në emision me zë të dridhur: Gruaja më jepte ilaçe gjumi të sillte dash*orin në shtëpi natën, e fëmijët e shikonin

I ftuar në emisionin “Historia ime” në Tv Klan ka qenë A k është 38 vjeç. Ka 4 fëmijë, një djalë 18 vjeç , një vajzë 12 vjeç, një vajzë 6 vjeç dhe një vajzë tjetër e cila është 19 vjeç.

A para 4 vitesh e përz uri bashkëshorten nga banesa pasi sipas tij ajo i kishte sjellë të da shurin në shtëpi ndaj dhe ai e d ëboi.

Pas divo rcit gjy kata ia la ne nga rkim fë mijët A i cili vu an nga ep ilepsia. Ai thotë se ka bërë gjithçka për fëmijët e tij. Ish-bashkëshortja sipas tij nuk i është përgjigjur kurrë.

A: Kur u martova isha 18 vjeç dhe ajo 16 sepse dy pleqtë i kam pasur invalidë, nuk shihnin. U martova me mblesëri sepse duhet të kujdesej dikush për prindërit. Kam 17 vjet martesë me të.

Mirela Milori: Pse vendose të nda heshit pas 17 vitesh? A: Sepse ma solli tjetrin tek shtëpia. Ajo ma ka hedhur valium gjumi, më ka bërë me stres sepse unë vuaj nga epilepsia.

Mirela Milori: Po fëmijët jetonin në shtëpi dhe ajo fuste të dashurin në shtëpi në prani të fë mijëve?

A: Po, vajza e madhe e ka ditur komplet si histori.

Mirela Milori: Kur e mësove ti këtë që vinte dikush në shtëpi?

A: Vajza e madhe m’i rrë feu të gjitha.

Mirela Milori: Vendosët të nd aheshit, pranoi ajo që kishte një rap ort tjetër?

A: Ajo nuk pranoi, por e pranoi ai që ka pasur.