Vendi i telenovelave! Arbana Osmani nis pushimet në këtë shtet(Foto)

Pas shkëputjes nga ‘Big Brother VIP Albania’, Arbana Osmani po shijon kohën me familjen dhe po ngre biznesin e saj të gatimit.

Mesa duket, kjo i ka dhënë më shumë kohë për udhëtime. Pikërisht, ky mëngjes e ka gjetur Arbanën në një shtet tjetër, në atë vend që shumë prej nesh do donin të shkonin për shkak të telenovelave të shumta që kemi parë, Meksika.

Ajo ka ndarë me ndjekësit e saj një pamje nga Meksika, aty ku mesa duket ka mbërritur. Nuk dihet ende nuk Arbana në këtë udhëtim është shoqëruar edhe me fëmijët, apo vetëm me Eduartin, bashkëshortin e saj.

Paçim fatin e Arbanës duhet thënë për të tilla raste!