Leku mbret/ Euro dhe Dollari keq e më keq në fundjavë

Sot dollari amerikan blihet me 94.2 lekë dhe shitet me 95.2 lekë.

Euro blihet me 102 lekë dhe shitet 102.8 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 103.8 lekë, ndërsa në shitje me 104.8 lekë.

Paundi britanik blihet me 118.4 lekë dhe shitet me 119.6 lekë.