“Gjeta dashurinë e vërtetë”, e njohu në Facebook, 44-vjeçarja braktis 9 fëmijët për të riun nga Afrika

44 vjecarja nga West Boldon u larguan nga familja e saj per tu lidhur me djalin e ri qe njohu ne rrjetet sociale.

Heidi Hepworth tha se si ajo e takoi Mamadou Jallow, 32 nga Kamboxhia në Facebook dhe biseduan per shume mauj me rradhe.

Kur u pyetën: “A besoni se kjo është dashuria e vërtetë?” Ajo u përgjigj:

“Po, jam shumë e lumtur qe gjeta nje njeri te till qe me lumturon pa mase”.

Heidi dhe i da shuri i saj aktualisht mbajnë një m arrëdhënie në distancë dhe pret qe ta afroj ate ne shtepine e saj.

Ajo tregon se: Ne biseduam në Facebook për tre apo katër muaj me radhe .

Gjërat përparuan mes meje dhe Jallow dhe unë vendosa të shkoja në Kamboxhia ta takoja. Udhëtimi ishte i frikshëm, por ai më priti atje dhe u takuam. Ishte magjike dicka e re ne jete time dhe plot emocione”.

Ajo thotë se Jallow nuk po e takon atë për përfitime financiare.

“Ai nuk dëshiron asgjë. Ai ka tre biznese.

Ai ka pasaportën e tij, vizën e tij – pse ai do të më kërkojë për vizë nëse ai ka një të tillë. Ai vjen rregullisht në Angli për të vizituar djalin e vëllait të tij. Kështu që vjen rregullisht.