E pazakontë! Fenomeni në plazhin e Durresit sh*kon kalimtarët

Nje fenomen i cuditshem ka ndodhur diten e sotme ne plazhin e Durresit ku shikohet se i gjithe bregdeti eshte mbushur me plehra qe i ka sjell deti.

Nje fenomen i turpshem qe ndodh tek shqiptaret qe plehrat i hedhin neper lumenj dhe me pas ato perfundojne ne det e deti me pas i sjell perseri tek qytetari shqiptar.

Shqiptaret duhet te jene me te kujdesshem me natyren dhe me detit.

Nga plastika qe hidhet ne det ushqehen peshqit ndaj dhe peshku nuk eshte me i shendetshem por nje ushqim qe rritet me plastik dhe plehra. Ne vend qe te ushqehesh shendetshem ushqehesh me plastik.