36 vjecarja martohet me 63 vjecarin dhe tregon se të gjithë më paragjykojnë

Nje grua e re 36 vjece tregon se ajo u lidh me burrin e saj pikerisht pasi i pelqente pjekuria e tij dhe ajo kurre nuk kishte dale me nje burre te madh ne moshe. Takimi i tyre ndodhi ne vitin 2016 dhe ata u martuan rreth 2 vite me vone e me pas menjehere u ben prinder

Para se te vendoste te martohej shume nga miqte e saj e gjykonin e madje disa prej tyre e merziten duke i thene se ajo shume shpejt do mbetej e ve pasi ai eshte shume i madh ne moshe. Madje tashme ajo tregon duke qeshur se si e kishte refuzuar propozimin e tij te pare per martese dhe perpara gjithe familjes se tij.

Propozimi i dyte pastaj ishte i shumepritur pasi ata ndjenin se e plotesonin njeri tjetrin dhe donin te krijonin familje se bashku.

Tashme cifti nga New York kane edhe nje djale se bashku i cili per ta eshte nje mrekulli e vogel. Edhe pse shume njerez vazhdimisht mendojne se ai eshte nje gjysh qe ka dale me vajzen e tij dhe po luan me nipin e vogel, kjo thjesht kalohet me buzeqeshje nga ata.

Gruaja e re shprehet se diferenca gati 30 vjecare mes tyre eshte pikerisht ajo qe per ta nuk ka rendesi pasi nuk e shohin si nje problen ne marredhenien e tyre por perkundrazi pjekuria e tij dhe stabiliteti qe ai si mashkull ka i jep kuptim lidhjes se tyre.

“Diferenca në moshë është jashtëzakonisht e dobishme në suksesin e marrëdhënies sonë dhe rritjen e djalit tonë”- shprehet 36 vjecarja.

Kur te gjithe na shohin kane paragjykimet e tyre por sapo na njohin e kuptojne se mendimi ka qene i gabuar. shiko.news