“Më kapi burri, thosha sa mirë”/ Banorët zbulojnë kur kanë kryer ma***dhënie për herë të parë

Banorët e BBV3 gjatë një sfide në oborrin e shtëpisë kanë treguar se kur kanë kryer marrëdhënie seksuale për herë të parë. Historitë e tyre ishin nga më të ndryshmet.

Ledjona: Sa vjeç ishte kur ke bërë seks për herë të parë? Diku tek mosha 17 vjeç.

Ledjona: S’kam qenë e lëvritur sepse më ka kapur burri që kalama. Kur më prekte tek krahu, thoja “o Zot sa mirë”. Po ti Juli kur?

Françeska: Unë kam qenë 19 vjeç dhe ka qenë nata kur jam fejuar.

Erjola: Mua më ka ardhur cikli për herë të parë 20 vjeçe dhe nuk e ndjeja anën hormonale të zhvilluar dhe në atë moshë jam detyruar të bëj marrëdhënie, pasi më ka ardhur cikli. Por kur kam qenë e lidhur nuk mund të them që nuk e kam shijuar, për të rikuperuar vitet. (qesh)

Roza: Unë pasi e bëra këtë gjë me të dashurin tim i them mamit sepse mami është shoqja ime e ngushtë dhe për faktin që ia thashë bleu tortë.

Jul Deda: Në çfarë moshe e ke ngrënë këtë tortë?

Vesa: Unë në moshën 23-vjeçare.