Gjinekologia tregon se sa herë në javë duhet të kryeni marr***ënie

Gjinekologia tregon benefitet pse gruaja duhet te kryej mardhenie s*ksuale me bashkeshortin.

Advertisements

Ajo ka thene se femrat qe kryejn marrëdhenie ka me pak dhimbje koke, kane nje gjume me te qete, ato jane me te buzeqeshura dhe me te lumtura.

Advertisements

Cdo gje pas raportit intim eshte e kendshme per te dyja palet.

Gjinekologia ka thene se nje cift duhet te kete nje marrëdhenie tre deri kater here ne jave dhe kjo eshte nje marrëdhenie normale.

Nje cift qe ka kete mardhenie, jeta e tyre do te jete me e qete dhe me e lumtur.