Egla Ceno përjashtohet nga Big Brother VIP, veprimi skandaloz që bëri ndaj Meritonit

Banorja e Big Brother VIP, Egla Ceno është skualifikuar nga loja,

Advertisements

një ditë pasi ajo i hodhi gotën me verë në kokë Meriton Mjekqit, duke debatuar ashpër me të dhe me Ilnisën.

Advertisements

Vendimi i vëllait të madh erdhi në një zarf të zi, që u lexua nga Julian Deda