Po bën namin në rrjet, askush nuk e di si quhet ky frut

Po Bëhet Nami Në Rrjet, Askush Nuk E Di Se Si Quhet Ky Frut?.

Advertisements

Po Bëhet Nami Në Rrjet, Askush Nuk E Di Se Si Quhet Ky Frut?.

Advertisements

Dy foto të publikuara nga faqja “Gramshi tek ju” me mbishkrimin “Kush më thotë çfarë fruti është”,

ka hasur në një varg reagimesh në rrjetin social Facebook.

Bëhet fjalë për një frut e cila është fotografuar në fshatin Plepas të Njësisë Administrative Tunjë.Autori ka dashur të saktësojë llojin e frutit dhe në profilin e tij kanë vërshuar qindra komente.

Qytetarët kanë mendime të ndryshme.Disa shprehen se ajo është një kumbull e egër, të tjerë shkruajnë se ajo është një kulumri.

Por ka edhe nga ata që sjellin emra se si quhet kjo pemë në vende të ndryshme të botës. Jepni mendimin tuaj ne komente.