E martoi vajzën në Tiranë por ajo e la burrin për dashnorin, babait i shkon ‘gjoba’ në shtëpi. Situatë e frikshme në Tiranë

Nje vajze ka qëndruar vetëm dy muaj e martuar tek shtepia e bashkëshortit dhe më pas e ka br aktisur per një partner tjetër që jeton në periferi të kryeqytetit.

Advertisements

Kur babai i tu rpë ruar prej vajzës, është veshur dhe ka trokitur tek ish-krushqit për të kë rkuar falje dhe për t’i sqaruar ata, është gjendur i befa suar nga re agimi i tyre. Krushqit kanë llogaritur një më një se sa kushtonte fjetja, ushqimi dhe çdo shpenzim i të resë dhe si përfundim i kanë vënë “gj o bë” të atit, duke i kër kuar tre milionë lekë.

Advertisements

Denon cimi, sipas burimeve të sigurta nga GazetaSi.al, u mbajt shënim në komisariatin numër pesë dhe ka si ka llëzues një 65-vjeçar me inicialet A.Z.

“Jam me profesion punëtor krahu dhe e martova bijën me dëshirën e saj, pa ndërhyrje, pa dhu në dhe pa ndërm jetësinë e kurrkujt”, – shprehet mes të tjerash 65-vjeçari, i cili me ish-krushqit, ka dhe një li dhje tjetër krushqie, pasi në fisin e tyre ka të martuar të motrën.

Pas martesës, e reja ka qëndruar e martuar vetëm dy muaj dhe më pas është larguar në periferi duke marrë vetëm një telefon dhe një xhup. Largimi i saj, nuk ishte aspak në drejtim të paditur, ajo ka njohur një 47-vjeçar në rrje tet sociale dhe ka bra ktisur gjithçka për hatër të tij.
Megjithatë, 65-vjeçari, nga një qytet i veriut dhe me banim në Paskuqan, për të ruajtur traditën dhe për të qenë sa më korrekt me ish-krushqit, ka shkuar në shtëpinë e tyre për vizitë.

“Aty gjeta të gjithë burrat e fisit të ish-burrit të sime bije. Nisa të flas, duke iu treguar se fëm ijët nuk na pyesin më dhe se na tu.r.p.ërojnë, pasi sa më të mëdhenj fëm ijët, aq më të mëdha pro blemet. Por krushku ma pr eu fjalën. Më tha; ‘na dety rohesh 3 milionë lekë, aq kushton dy muaj qëndrimi në shtëpinë tonë’”.

A.Z., ka dashur t’i pyesë se përse ata nuk e nuhatën që diçka po ndo dhte me të bijën dhe se përse djali i tyre, nuk i ofroi ngrohtësi, përderisa ajo u vu në kër kim të një tjetri.

“Ju thashë se vajza ime, nga ajo shtëpi kishte marrë vetëm telefonin dhe një xhup dhe gjithçka tjetër, pajën sipas traditës sonë në veri, e kishte lënë aty, si bizhu floriri, varëse e unaza floriri”.

Megjithatë, 65-vjeçari kuksian, shton se ka hapur kuletën dhe ka nxj errë aq sa ai kishte në xhep.

“Iu dhashë sa kisha në kuletë, ishin ndoshta 400 mijë lekë, nuk i numërova. Por krushku tha. ‘Ti je baba dhe ti do mbash përgjegjësi për bijën, na ke b.orxh 3 milionë lekë’”.

Krushku

Pas kësaj, po licia ka shoqëruar me urgj ncë krushkun kan os ës. Ai ka treguar një version tjetër, sipas të cilit, e reja u martua me ndërh yrjen e dy fami ljeve dhe derisa ajo u arr atis, ishte sjellë shumë mirë me ta. Por në krye të dy muajve, ajo ka lënë një letër tek njerëzit e burrit.

Vajza shkruan në letrën, që GazetaSi.al, e lexoi dhe që u administrua si provë.

“Ju kër koj shumë falje dhe me vjen shumë keq, por më mirë të tregoj të vërtetën time. Jeni njerëzit më të mirë që unë kam takuar në je tën time, jeni njerëzit më të mirë që kam pasur dhe dëgjuar në je të. Mirupafshim nga unë”