Pasi u martua me 70 vjeçarin, e reja ka frikë të kryejë marr***ënie me të për arsyen e pabesueshme

Dikur, Nong Nat punonte në industrinë e filmave me pu llë të k uqe.

Advertisements

Por pasi u martua me një biznesmen amerikan, ajo hoqi dorë nga kjo punë.

Advertisements

Sot, Nat është e ma rtuar me 70 vjeçarin, me të cilin thotë se ka rënë në da shuri. Por pas martesës, për çiftin ka dalë një problem i madh.

33 vjeçarja thotë se ka frikë të kryejë marrëdh.ënie int .ime me bashkëshortin e saj. Shkak për këtë bëhet fakti se ka frikë mos ai pëson atak kardiak gjatë marrëdhënies dhe vde.s.

Ata nuk kryejnë shumë marrë dhënie dhe shkak është sepse ai merr mjekime për zemrën.

Kur përfundoi njëherë në spital gjatë aktit, e reja ka treguar se tani ka fr.ikë.