Pasi lindi 10 djem, 39-vjeçarja më në fund sjell në jetë një vajzë të vogël

Pasi lindi fëmijën e saj të 11-të, një vajzë, nëna e parë në Mbretërinë e Bashkuar që kishte 10 meshkuj dhe tashme ajo ka nje vajze.

Babai kur mësoi se ishte në pritje të një vajze, nuk mund ta besonte pas lindjes se dhjete djemve.

Nena u shpreh se:“E kisha parashikuar se do të kishim një djalë tjetër. Por kur kuptova se ishte një vajzë u mrekullova shume.

Nëna 39-vjeçare, e cila banon në malësitë skoceze me burrin e saj 44-vjeçar, shofer treni, David, tha se jame shume e lumtur.