Nusja ime më hidhet sipër gati çdo darkë, jam i lodhur. Si t’ia bëj, më ndihmoni?

Unë jam 51 vjeç dhe jam e martuar prej 26 vitesh. Marrëdhënia me gruan ka qenë gjithmonë e mirë, edhe në planin fizik. Megjithatë, prej disa muajsh kemi një problem që rrezikon të komprometojë mirëkuptimin tonë.

Advertisements

Gjithmonë më pëlqen shumë, por pas njëzet e gjashtë vitesh martesë – si mund ta them? – nuk është se ende ndjen një dëshirë të papërmbajtshme.

Advertisements

Por ajo ka dëshirë ta bëjë gati çdo darkë, kur unë jam i lodhur dhe mezi pres të fle. Herë ajo qesh, herë tjetër zemërohet, me thotë se do të gjejë një të dashur dhe pastaj fillon sh3rri.

Kush e ka gabim nga ne? Problemi është gruaja ime apo jam unë? Si mund ta qetësoj, në mënyrë që askush nga të dy të mos humbasë.

Kjo ishte letra që një përdorues i rrjeteve sociale kishte hedhur si status. Të shumta kanë qenë përgjigjet e komentuesve.

“Ma sill mua” ishte refreni që lexohej më shpesh nga komentuesit meshkuj. Ndërsa komentueset gra kanë këshilluar që të gjejnë një të mesme, një ditë po dhe një ditë jo.