Monedhat e huaja në ditë të errëta, ja cpo ndodh sot me to

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do blihet me 96.1 lekë dhe do shitet me 97 lekë.

Advertisements

Monedha evropiane euro do blihet me 103.6 lekë dhe do shitet me 104.2 lekë,

Advertisements

ndërsa franga zvicerane do blihet me 109.3 lekë dhe do shitet me 110.2 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 120.9 lekë dhe do shitet me 121.8 lekë.