Monedhat e huaj ne “greminë”, ja cpo ndodh sot me to

Sot, më 03 shkurt 2024, dollari amerikan blihet me 95.5 lekë dhe shitet me 96.5 lekë.

Advertisements

Euro blihet me 103.6 lekë dhe shitet 104.2 lekë.

Advertisements

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 110.5 lekë, ndërsa në shitje me 111.5 lekë.

Paundi britanik blihet me 120.8 lekë dhe shitet me 121.8 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 70.8 lekë, ndërsa në shitje me 71.8 lekë.