Leku bën dollarin dhe euron me “dhimbje koke”

Sot dollari amerikan blihet me 95.9 lekë dhe shitet me 96.8 lekë.

Advertisements

Euro blihet me 103.4 lekë dhe shitet 104.1 lekë.

Advertisements

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 109.1 lekë, ndërsa në shitje me 110 lekë.

Paundi britanik blihet me 120.6 lekë dhe shitet me 121.5 lekë.