Keci lind me tre këmbë, pronari: Vrapon më mirë se…(Video)

Në Greqi një kec ka lindur me tre këmbë në një njësi mbarështimi në Serres.

Advertisements

Kjo ngjarje specifike nuk ka ndodhur kurrë më parë në këtë njësi blegtorale siç thotë pronari, Janis Basdaras.

Advertisements

“Është diçka e paprecedentë dhe një shenjë për mua. Ajo është një kec femër e shëndetshme, ecën dhe vrapon më mirë se të tjerët. Ferma ka 800 kafshë, rreth 600 të reja”, tha për ERT3 G Basdaras, i cili ka 50 vite në këtë profesion dhe nuk ka pasur asnjë incident të ngjashëm.