I martuar dhe me tre fëmijë, 58-Vjeçari nga Burreli i shtang të gjithë: Dua një femër tjetër për në shtrat, gruaja që kam nuk e ka problem fare

Siç e dini telefonatat tek Aldo Morning Show janë nga më të çuditshmet.

Rasti që ka bërë përshtypje ka qenë ai i një 58-vjeçar nga Burreli.

Kadriu tha se është i martuar, me tre fëmijë, por kërkon një grua të dytë për ‘qejf’.

“Jam Kadriu nga fshati Dukagjin i Burrelit. Kisha nevojë për një njohje,

kam një grua, por dua t’i bëj dy.

I dua për qef, kam tre kalamaj dhe dua edhe një grua tjetër për qef.

Bashkëshortja ime është dakort.

Unë jam 58 vjeç. Unë vuaj vetëm për femra.

Edhe Berluskoni kishte disa femra”, tha Kadriu.