I fundit! Fëmija i parë me fruth në Shqipëri, ja ku

Një fëmijë 4 vjeç është konfirmuar i infektuar me virusin e fruthit në Shkodër.

Katër vjeçari ka shfaqur simptomat dhe pas kontrollit mjekësor ka rezultuar si i infektuar me fruth.

Gjendja e tij shëndetësore është e mirë ndërsa ndodhet në shtëpinë e tij i izoluar.

I mituri mësohet se është i vaksinuar me njërën prej vaksinave. Ndërkohë gjendja e 4-vjeçari po ndiqet nga mjekët.