Historia e dhimbshme e burrit nga Puka: U ktheva papritur, dritat ishin fikur, gjunjët mu prenë kur pash gruan me

Një burrë ka zgjedhur të ndajë historinë e tij me lexuesit e faqes tonë. Ai tregon se bën dy punë që bashkëshortes së tij të mos i mu ngojë asgjë në emigracion, ama përkushtim ajo ia ka kthyer me tr adh ëti. Lexoni historinë sho k u e se të rrëfyer për “ShkodraNews”.

“Unë bëj dy punë që gruas time këtu në em igri m të mos i mungonte asgjë.

Ajo nuk di gjuhën dhe nuk është futur ende në punë. Nuk kemi fëmijë dhe tani edhe po nd a hemi. Ta nis nga fillimi. Unë jam një 35-vjeçar nga Puka dhe prej një jete jetoj në Itali. Këtu mora dhe nusen dhe ajo po in teg rohej pak nga pak.

Por më bëri ha t anë. Më tr adh ëton me një shqiptar, që e ka njohur sapo ka ardhur këtu. Ai tipi shet rrugëve, e kjo aty e ka njohur duke blerë nga ato bizhuteritë idiote të këtyre këtu.

Pak rëndësi ka kjo. Rëndësi ka që i kapa të dy në shtëpinë time.

Që e mbaja me dje rsën e ballit. Nusja më dinte turni i tretë. Por unë atë natë dola nga puna sepse një koleg më kishte bo rxh disa orë zëvendësimi dhe thashë po i bëj surprizë kësaj.

Kur po ngjisja shkallët e pallatit mu prenë gjunjët sinqerisht. Kisha parandjenjë. I bie derës, hiq. E hap me çelës, qetësi e madhe.

Kur futem në kuzhinë i gjej të dy ulur në divan në err ësirë. Nuk po bënin gjë. Por po rrinin në errësirë të shta ngur. Normal më kanë ndjerë mua, e s’ka pasur tipi si të hidhej nga kati 4. Më thanë që janë miq që në Shqipëri.

Më gënjyen, e sipas gruas ai kishte ardhur t’i qante hallin se ishte nd arë nga e fejuara. Po silleshin si të huaj. Donin edhe të më bënin për budalla.

I nxorra të dy jashtë e tani po d ivorcohem. E kam shumë shumë të vështirë, por kështu paska qenë kjo jetë. Ndaj kujdes kur jepni gjithçka për dikë, sepse ai person duhet ta me itojë njëherë. Faleminderit”, shkruan ai.