Erdogan çudit botën!! Shikoni si na quan neve shqiptarëve

Erdogan presidenti turk kishte deklaruar para nje kohe respektin që ai ka per popullin shqiptar. Presidenti i Turqisë madje i quan shqiptarët vellezer.

Advertisements

Në lagjen ku unë jetoja si femije kishim shumë fq injë vëllezër shqiptarë, me ata lua nim dhe me ta jemi rritur. Në lagje e kishim një hallë shqiptare dhe mund te them qe ne duart e saj jam rri tur.

Advertisements

Deri tani në shtetin tim asnje te keqe nuk kam dëgjuar nga vëlle zërit shqiptarë,

dhe shpre.sojmë kjo miqësi do të vazhdoj gjithmone.

Erdogan presi dnenti turk kishte deklaruar para një kohë respektin që ai ka për popu llin shqiptar.

Presidenti i Turqise madje i quan shqiptarët vëllezër.