Ajo që kjo vogëlushe kaloj ne jeten e saj është kaq e fuqishme sa mbi 100 milionë njerëz po e dëgjojnë(Video)

Kjo vajzë e bukur me emrin Angelica Hale mësoi shumë herët që jeta kurrë nuk duhet të merret si e mirëqenë.

Advertisements

Në moshën 4- vjeçare ajo kaloi një infeksion të mushkërive që më pas u kthye në pneumoni që shkaktoi një goditje septike, gjë që çoi në një mosfunksionim të veshkave.

Advertisements

Pas 80 ditësh të spitalit, Angelica e vogël mund të kthehej në shtëpi, por jeta e saj kurrë nuk do të ishte e njëjtë përsëri. Për disa kohë ajo duhej t’i nënshtrohej dializës, megjithatë, pas ekzaminimit të kujdesshëm u zbulua se nëna e saj ishte e pajtueshme dhe mund t’i jepte një veshkë. Rruga ishte e gjatë dhe e vështirë, por fatmirësisht, në fund çdo gjë shkoi mirë.

Edhe para se fëmija të sëmurej, prindërit e saj kishin vërejtur një talent të caktuar për të kënduar. Angelica ka treguar aftësi të jashtëzakonshme të këndimit dhe donte t’i përdorte ato për të përhapur historinë e saj dhe për të frymëzuar fëmijë të tjerë.

E në fakt, fama e tij vazhdon të rritet dhe falë pjesëmarrjes së saj në mbledhje të ndryshme fondesh, që të vazhdojnë të ndihmojnë shumë fëmijë që kanë nevojë për trajtim.Performanca e saj në emisionin televiziv “America’s Got Talent” në disa muaj ka arritur 108 milion shikime, plus shumë komente. Çfarë mendoni për këtë këngëtare të mrekullueshëm? Lini një koment dhe shpërndani!