48 vjecari lidhet me 103 vjecaren. Ne kemi shumë gjëra të përbashkëta

Një avokat 48-vjeçar nga Estonia do te qendroj ne Australi për të qenë me të dashurën e tij 103-vjeçare.

Advertisements

Ai eshte lidhur me te qe që nga viti 2013.

Advertisements

Cifti ka diference prej 55 viteve dhe 48 vjecari thote qe ne kemi nje lidhje te shendetshmne edhe pse ajo feston 104 vjetorin ne muajin shkurt.

Avokati 48-vjeçar po kërkon të fitojë rezidencën e përhershme Australiane me qe eshte lidhur me zonja Riit qe eshte ne moshen 103 vjec. Por atij i eshte refuzuar viza per te ndejtur ne Australi.