U sëmur me ka*cer dhe mjekët i thanë se do jetosh 6 muaj. E pabesueshme sa vite jetoi

Greku “Moratis” ishte 63 vjeç kur mjekët në Amerikë e diagnostikuan me kancer në mushkëri në vitin 1976 dhe se ishte tepër vonë për ta trajtuar dhe kishte vetëm 6 muaj para vdekjes.

Moratis nuk e besoi tmerrin e tronditjes dhe vendosi të vizitojë më shumë se një mjek, por për fat të keq të gjithë ranë dakord që ai do të vdiste pas 6 ose 8 muajsh.

Moratis iu dorëzua faktit të kryer dhe vendosi të kthehej në shtëpinë e tij origjinale në ishullin Ankaria në Greqi për të jetuar pjesën tjetër të jetës. Bleu një fermë, ndërtoi një shtëpi, kaloi ditë të lumtura me miqtë e tij të vjetër dhe kaluan 6 muaj, viti i parë, i dyti dhe i treti mirëpo nuk vdiq!! Përkundrazi, ai jetoi derisa arriti moshën 90 vjeçare.

Ai vendosi të kthehej në Amerikë për të njoftuar mjekët për gjendjen e tij mirëpo zbuloi se të gjithë mjekët që e diagnostikuan gjendjen e tij kishin vdekur. Moratis mbeti gjallë derisa mbushi moshën 102 dhe vdiq nga një sulm në zemër!!

Agim Bekiri