“Përvël*het” Shqipëria në ditët në vijim, sinoptikanja: Na presin 4 ditë shumë..

Sipas parashikimeve te sinoptikanes Lajda Porja këtë javë priten temperatura mbi 40 grade celcius..

Per tre ditet vijuese priten grimcat e pluhurit nga veriu i Afrikës duke shkaktuar rritje te temperaturave gradualisht. Nga neser dhe ne vijim na presin 4 dite shume te nxehta. I nxehti tërhiqet diten e diele..