Merita Halili përlotet në skenë: Jeta në Amerikë është e vështirë, më dhemb shumë që..

Merita Halili ka bërë një rrëfim të veçantë dhe ekskluziv përpara gazetarëve më të vegjël në Shqipëri, të cilët i kanë bërë pyetjet unike.

Ndërkohë, ajo që ra më shumë në sy ishte pyetja nëse e quan veten të fortë, meqënëse ka dhe pesë vëllezër.

Ashton: A je ti e fortë se ti ke 5 vëllezër?

“Ndihem shumë krenare që e kam kaluar detin 10 ballë, por ajo që më dhemb më shumë është malli që kam për vendin tim. Jeta në Amerikë është e vështirë, por ja kemi dalë bashkë me bashkëshortin tim Raifin.”