Gjinekologia tregon se femrat në Shqipëri po kalojne në menopauzë 23 apo 25 vjeçe

Gjinekologia Enriketa Kroi, është shprehur se vajzat sot po kalojne ne menopauz nga mosha 23 deri ne 25 vjec. eshte ulur shume pragu i moshes nga 45 vjec ne 37- 38 vjec.

Ajo nuk arrin te kuptoj pse po ndodh ky ndryshim sot tek femrat qe kane nje menopauz ne moshe te re dhe kush jane shkaktaret pasi ka shume filozofi. Vaksinimi i Kovidit a pati problem tek femrat apo a pati efekte anesore?

Gjinekologia Enriketa Kroi, është shprehur se rastet 23 vjecare apo 25 vjec, 37 vjec i kam vene shume re pas viteve 2000.