Samir Mane na shtangu, zbulon për herë të parë sesa lekë fiton në ditë

Samir ishte shumë i hapur për të na treguar disa detaje ekskluzive nga jeta e tij personale

Salsano Rrapi: Sa lekë fiton në ditë?

Samir Mane: Mjaftueshëm për të jetuar.

Visjan Ukcenaj: Ai e thotë për të jetuar standardin e tij.

Samir Mane: Njësoj si ty ha Salsano, kjo është e sigurt.

Salsano Rrapi: Sa lekë harxhon në ditë?

Visjan Ukcenaj: Asnjë lek, se ikën pa lekë me vete.

Salsano Rrapi: I paguajnë të tjerët.

Samir Mane: Drekën që e paguan stafi dhe natyrisht i jap unë lekët më vonë. Edhe darkën kryesisht në shtëpi. Kështu që jo ndonjë gjë të madhe. Për rroba siç e dini i lirë jam. Bluzën 70 euro e kam prej 2o vitesh. Natyrisht nuk kam të njëjtën.