Përmbarimi shkon të sekuestrojë shtëpinë në Durrës, ajo që gjeten brenda i shtangu

Nje ngjarje be fas uese ka ndodhur ne Durres, ne Shkembin e Kavajes, kur

Permbarimi ka shkuar te seku estroje nje shtepi te pabanuar, për llogari të një banke ku rezultonte me kredi.

Sipas burimeve, ne momentin qe përmbaruesit kane hyrë brenda bashkë me po licinë kanë gjetur dy a.r m.ët e përshtatura për s n.ip.er me si..lenci.ator, një p.ist.0letë dhe një sasi kanabisi.

Mesohet se është lamëruar menjehere Policia e Durrësit e cila ka shkuar në vendngjarje dhe ka bërë sekuestrimin e ar.m ë.ve të zja.rr.it. Nga verifikimet paraprake rezulton se pronari është emigrant në SHBA.