Lulet i zhdukeshin nga varri i nënës, vendos një kamerë dhe bën zbulimin e paimagjinueshëm

Pas vd.ekjes së nënës së saj të moshuar, çdo javë shkonte në va.rreza për të vendosur lule mbi v.arrin e saj.

Por rast pas rasti i bënte përshtypje një detaj, lulet zhd.ukeshin gjithmonë.

Kështu ajo mendoi të vinte një kamerë për të zbuluar se kush ishte hajduti.

Ajo pa se një vajzë vidhte me shpejtësi lulet e v.arrit të nënës së saj, pa prekur ato ngjitur.

Tashmë gruaja është vënë në kërkim të vajzës hajdute, dhe po tenton të zbulojë motivin që e shtyn të vjedhë lulet.