Leku “mbret”, euro dhe dollari në ditët më të errëta

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar do blihet me 93.2 lekë dhe do shitet me 94.2 lekë.

Ndërkohë monedha evropiane euro do blihet me 100.2 lekë dhe do shitet me 100.9 lekë.

Franga zvicerane sot në tregun shqiptar do blihet me 102.2 lekë dhe do shitet me 103.2 lekë,

ndërsa paundi britanik do blihet me 116.1 lekë dhe do shitet me 117.1 lek.