Leku “blind”, Euro dhe Dollari vijojnë pikiatën

Leku vazhdon që të jetë mjaft i fortë duke çuar në pikiatë monedhat e huaja.

Monedha evropiane euro vijon të qëndrojë në nivele të ulëta, blihet me 100 lekë dhe shitet me 100.7 lekë.

Dollari amerikan blihet me 91.9 lekë e shitet me 92.9 lekë sipas kursit të këmbimit valutor.

Paundi britanik blihet me 116.5 lekë dhe shitet me 117.5 lekë.

Franga zvicerane në tregun valutor blihet këtë të martë me 100.9 lekë dhe shitet me 102.1 lekë