“Jam dhe içik tifoz , luaj dhe çik lloto” – Disa nga sh*rret më të bujshme tek “Shihemi në Gjyq”

“Shihemi në Gjyq” është një ndër rubrikat që solli një hyrje të re në botën e televizionit. Si një format i suksesshëm ndër vite kudo nëpër botë, prej shume vitesh po korr sukses dhe në Shqipëri.

Në trajtimin e temave kryesisht me cështje prone, broxhesh dhe ko nfliktesh familjare, ky emision ka prodhuar mesazhe sociale, të qeshura por dhe pamje të pakëndshme teksa d ebatet shkonin dhe në përp l asje fizike.

Kryefjala.com ka përmbledhur 4 de batet më të as hpra të këtyre viteve.

Në debatin e parë kon flikti për pronën midis dy fqinjëve degjeneron në sh a rje dhe of endime teksa një prej tyre pështyn në surrat personin tjetër. Stafi parandalon dhu n ën fi zike .

Në de batin e dytë, dy vëllezër pas një konf likti për para të marra borxh, heqin rripat e pantallonave dhe nisin të që l l ojnë njëri tjetrin

Në debatin e tretë, djali i mohon Eni Cobanit që ka marrë para borxh nga mamaja e tij, teksa kjo e fundit ngrihet nga vendi duke u bër titur të birit. Pas pak sekondash ajo bie pa ndjenja dhe transmetimi shkon në reklama.

D ebati i katërt dhe i fundit është dhe më i famshmi për rrjetet sociale. Bëhet fjalë për 50 milion lekë të marra borxh nga një zotëri I cili nuk i kishte kthyer borxhdhënësit. Pas shumë minutash emision del dhe e vërteta se ku ka shkuar shuma e parave duke irr ituar personin që Ia kishte dhënë, I cili ngrihet dhe tenton të g o dasë borxhliun.