I dërgoi mijëra euro vajzës që njohu në internet, 59-vjeçari tr*nditet nga ajo që zbulon

Një 59-vjeçar është “kë rdisur” nga lekët nga një vajzë që ai njohu në internet.

Dave Hazel ra në dashuri me një vajzë të quajtur ‘Linda Smith‘, të cilën ai e njohu përmes një aplikacioni për njohje të reja në vitin 2012.Me kalimin e kohës, marrë dhënia e tyre po ecte mirë dhe Dave po shpresonte që edhe të martohej me të da shurën e tij virtuale.

Gjatë kësaj kohë ai i kishte dërguar “Lindës” edhe rreth 17,000 euro të cilat ajo ia kërkoi pak e nga pak si formë ndihme për tu shpërngulur në Angli.Por, duke qenë se kërkesat financiare të vajzës po rriteshin,

59-vjeçari arriti më në fund të kuptonte se e dashura e tij nga Kanadaja në fakt ishte nga Afrika.

Hazel nuk e kishte takuar kurrë të dashurën e tij por, ai kishte folur me të në telefon dhe ishte i bindur se ajo do të shpërngulej nga Kanadaja për të ardhur në Angli ku do të jetonin bashkë