Gruaja ime gjithmonë dilte në orën 9 të darkës nga shtëpia e rregulluar mirë me arsyetimin se do të shëtiste qenin, burri e ndoqi atë dhe ajo çfarë pa e la pa fjalë

Paola Juris, një 33-vjeçare amerikane nga New Hampshire, zbuloi në mediat sociale se ajo ndoqi kurse vallëzimi tre muaj para se burri i saj Dennis të zbulonte se çfarë po bënte në kohën e tij të lirë.

Paola shmangu t’i tregonte burrit të saj se çfarë bën ajo çdo natë tjetër kur ajo del për të shëtitur qenin rreth orës 21:00, sepse, siç thekson ajo në Facebook, ai jo vetëm që do të qeshë me të, por edhe do të tallet me të, sepse ai gjithmonë mendonte se ajo nuk di të kërcejë.

Lidhja ime nga ajo anë nuk ishte kurrë ideale. Unë nuk e kisha atë liri për të kuptuar se ku ndieja se mund dhe duhej të bëja disa gjëra pa e ditur Denisi.

I thashë se do të shëtisja me qenin, dhe në fakt po vallëzoja. Dhe kalova shumë mirë – shkruan Paola, raporton WBIN nga New Hampshire.

Historia e saj arriti në portalin lokal sepse Paola jo vetëm që tregoi se është një talent i natyrshëm për vallëzim, por gjithashtu mori pjesë në konkursin e parë të këtij shteti amerikan, pas vetëm tre muajsh nga ora e parë.

Gruaja ime mësoi për klasat e mia duke më ndjekur. Ai pa që garderoba që kisha veshur nuk ishte më e njëjta. Atij personi nuk i mungon kurrë asgjë. Ai më pyeti disa herë më parë nëse do të shkoja në një takim, ai dyshoi. Por thjesht nuk doja t’i tregoja atij për vallëzimin.

Kur më pa në sallë ndërsa qëndroja në dysheme, pashë shprehjen e tij. Ai u trσondit. Ai heshti dhe doli jashtë. Ai më priste me qenin, ishte i zemëruar. Jo për shkak të kërcimit, por sepse nuk i thashë asgjë.

I shpjegova pse heshtja, kështu që ai pranoi se atëherë ai ishte fajtor për gjithçka. Ai shtoi se ishte shumë i befasuar që po vallëzoja. Ai donte që ai të kërcente edhe me mua. “Por ai do të duhet të presë për këtë,” tha Susie në një intervistë të mëvonshme.

Pasi arriti një rezultat të mirë në konkursin e parë lokal, amerikani tani ka ambicie më serioze.

Unë jam mjaft i vjetër për të qenë në gjendje të përshtatem shpejt me kërkesat dhe tendencat. Unë kërcej valle moderne, mendoj se mund të bëj shumë më tepër – shton Susie.