Flet vëllai i Almës: Pasi motra pa videon e dash**es 18-vjeçare, e humbi fare logjikën

Ngjarja e rëndë e ndodhur në Shkodër, ku nëna Alma Arrazi së bashku me 3 fëmijët e saj u hodhën nga ura e lumit Buna, ku gjetën dhe vdekjen.

Diten e sotme, janë gjetur të 4 kufomat dhe vëllai i Alma Arrazit, ne emisionin “Me Zemer te Hapur”, dha deshminë e tij mbi konfliktet e të motrës dhe çfarë ndodhi atë dite.

Vëllai i Alma Arrazit: “Alma duket se ka kuptuar tradhtinë bashkëshortore. Alma e ka marrë bashkëshortin me dashuri. Motra ime është tërbuar kur ka parë burrin e saj me 18-vjeçaren. Ajo ka shtangur dhe besoj se ka humbur logjikën”.