Euro në pikiatë, çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja

Sot, më 29 maj 2024, dollari amerikan blihet me 92.2 lekë dhe shitet me 93.1 lekë.

Euro blihet me 100.3 lekë dhe shitet 101 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 100.9 lekë, ndërsa në shitje me 101.8 lekë.

Paundi britanik blihet me 117 .6 lekë dhe shitet me 118.5 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 67.7 lekë, ndërsa në shitje me 69.1 lekë.