Sonila Meço në zi, humb një nga njerëzit më të shtrenjtë

Opinionistja e Ferma VIP Sonila Meço nuk është e pranishme në spektaklin e sotëm.

Ajo ka humbur babain e saj dhe për shkak të kësaj fatkeqësie, ajo e ka pasur të pamundur të jetë e pranishme.

Lajmin e ka bërë të ditur moderatorja Fjoralba Ponari, e cila gjatë dhënies së lajmi është përlotur dhe i ka shpehur ngushëllime.