Ndërpritet dasma në Korçë: Nusja bëhet tapë dhe i bën namin burrit

Ajo që supozohej të ishte dita më e bukur e jetës së tyre,

nuk ka shkuar ashtu siç mendohej për një çift në Korçë dhe fa;jin për këtë,

mes aduket e ka pasur vetë nusja.Siç ka shpjeguar korrespondetja e Korçës në emisionin “Aldo Morning Shoë”,

nusja 21-vjeçare është de;hur aq shumë, saqë ka ka;fshuar në vesh bashkëshortin e saj.

Dhe jo një ka;fshim i vogël, por një mjaftueshëm i fortë sa për t’i sh;kaktuar atij gja;kderdhje.

“Më pas vjehrra e ka marrë nusen, e ka zhv;eshur,

e ka çuar në shtëpi dhe dasma është mbyllur shpejt e shpejt.”-raportoi korrespondetja nga Korça.