Leku qëndron i fortë, euro keq e më keq, ja cpo ndodh me monedhat e tjera

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do blihet me 94.7 lekë dhe do shitet me 95.6 lekë.

Euro do blihet me 100.8 lekë dhe do shitet me 101.7 lekë,

ndërsa franga zvicerane do blihet me 103.8 lekë dhe do shitet me 104.8 lekë.

Ndërkohë paundi britanik do blihet me 117.3 lekë dhe do shitet 118.3 lekë.